Tosty z pieczarkami
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
10 Kromek chleba tostowego
10 Plastrów sera żółtego
5 Plastrów szynki wieprzowej
150 g Pieczarek
1 łyżka Masła
0.5 Czerwonej cebuli
0.5 łyżeczka Słodkiej papryki
0.5 łyżeczka Soli
Oliwa w sprayu
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Pieczarki umyj, oczyść i pokrój w plastry.
Etap 2 /6
Do misy Cook4me dodaj masło i wrzuć pieczarki.
Etap 3 /6
Cebulę obierz, pokrój w piórka i dorzuć do pieczarek.
Etap 4 /6
Dopraw papryką i solą i podsmaż.
Etap 5 /6
Każdą kromkę chleba tostowego spryskaj oliwą w sprayu. Na połowie kromek ułóż po 2 plastry sera i 1 plaster szynki.
Etap 6 /6
Na wierzchu rozłóż podsmażone pieczarki, przykryj drugą kromką chleba. Zapiekaj tosty przez ok. 5 minut.