Zupa tex-mex
- Całkowity czas 21 min.
- 15 min.Czas przygotowania 
- 6 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
4 osób
- 200 g Fasola czerwona "kidney" 
- 100 g Paryka czerwona 
- 100 g Cebula 
- 2 łyżeczka Przecier pomidorowy 
- 800 cl Bulion wołowy 
- 2 łyżeczka Miód 
- 0.5 łyżeczka Papryka mielona 
- Sól 
- Papryka chilli 
- 40 g Polenta 
- 2 łyżka Olej 
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do misy.
Etap 3 /6
Dodaj cebulę, pieprz i miód. Delikatnie przyrumień składniki. Dodaj paprykę i przecier pomidorowy i wymieszaj. Gotuj przez 1 minutę.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki. Dopraw solą i pieprzem.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Dobrze wymieszaj, podawaj i ciesz się znakomitym daniem!

