Risotto z pancettą i groszkiem - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Risotto z pancettą i groszkiem

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 13 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    8 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 130 g Pancetta

  • 200 g Szalotka

  • 4 Czosnek

  • 300 g Farro

  • 600 ml Bulion warzywny

  • 100 g Groszek zielony

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

  • 130g Pancetta
  • 200g Szalotka
  • 4 Czosnek
  • 300g Farro
  • 600ml Bulion warzywny
  • 100g Groszek zielony

Etap 2 /7

Drobno posiekaj czosnek.

  • 4 Czosnek

Etap 3 /7

Posiekaj szalotkę.

Etap 4 /7

Pancettę, szalotkę i czosnek przyrumień.

  • 130g Pancetta
  • 200g Szalotka
  • 4 Czosnek

Etap 5 /7

Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

Podawaj i ciesz się daniem!