Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Czas gotowania
Szalotkę obrać i grubo posiekać. Umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 10 sekund przy prędkości 11. Ostrze zastąpić mieszadłem. Wlać oliwę z oliwek i na 7 minut uruchomić program Slow Cook P1 (bez zatyczki w pokrywie). Gdy minutnik będzie pokazywał 4 minuty do końca programu, dodać ryż. Na 1 minutę przed końcem dodać białe wino. Po zakończeniu programu do misy wlać bulion drobiowy. Założyć zatyczkę w pokrywie i na 22 minuty uruchomić program Slow Cook P3. Na 10 minut przed końcem gotowania dodać groszek. Po zakończeniu gotowania dodać parmezan oraz pokrojoną drobno szynkę i delikatnie wymieszać. Doprawić do smaku.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.