Łosoś w sosie z białymi szparagami
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 szt. Kawałki łososia
1.5 szt. Biała cebula
1 łyżka Płynny miód
45 g Żytni chleb
300 ml Płynna śmietanka
450 g Białe szparagi
15 ml Woda
3 łyżka Olej roślinny
15 szczypta Krople Tabasco ©
1 szczypta Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Zrumień łososia po jednej stronie. Wyjmij z Cook4Me. Dodaj cebulę i szparagi. Zeskrob pozostałą po smażeniu warstwę.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki. Na wierzchu ułóż łososia. Dodaj sól i pieprz do smaku.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Wyjmij łososia z Cook4Me. Wymieszaj sos i podawaj.