Łosoś z imbirem i bobem
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 szt. Steki z łososia
1 szt. Świeży imbir
0.5 szt. Limonka
250 g Bób
250 g Zielona fasolka szparagowa
2 szt. Szalotka
Sól i pieprz
120 ml Woda
Olej słonecznikowy
Cukier
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Posiekaj drobno szalotkę.
Etap 3 /8
Pokrój imbir w cienkie paski.
Etap 4 /8
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 5 /8
Dodaj szalotki, imbir i cukier. Lekko skarmelizuj. Dodaj bób, zieloną fasolkę szparagową i odrobinę startej skórki z limonki.
Etap 6 /8
Przypraw. Wymieszaj. Ułóż rybę na warzywach. Dodaj wodę.
Etap 7 /8
Gotuj składniki.
Etap 8 /8
Dopraw sokiem z limonki. Podawaj.