Żabnica w sosie amerykańskim
- Całkowity czas 26 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 łyżka Olej roślinny
4 szt. Filety z żabnicy
2 szt. Szalotki
150 ml Białe wino
60 ml Koniak
200 g Marchew
100 g Por
2 łyżeczka Przecier pomidorowy
200 g Bisque z homara
Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Posiekaj szalotki.
Etap 3 /10
Pokrój marchewki w drobne słupki.
Etap 4 /10
Pokrój pory (tylko białą część) w drobne słupki.
Etap 5 /10
Wlej olej do Cook4me.
Etap 6 /10
Delikatnie podsmaż filety z żabnicy. Wyjmij je z garnka.
Etap 7 /10
Dodaj pozostałe składniki i starannie wymieszaj, wyskrobując sos ze ścianek naczynia.
Etap 8 /10
Połóż rybę na warzywach.
Etap 9 /10
Gotuj w Cook4me.
Etap 10 /10
Podawaj z ryżem przyprawionym estragonem.