Ananasowo-imbirowe batony z kamosy ryżowej
- Całkowity czas 18 min.
- 4 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Kompatybilne urządzenia (2)
Składniki
1 porcja
20 g Dmuchana komosa ryżowa
40 g Krystalizowany imbir
40 g Suszony ananas
20 g Orzechy laskowe
1 łyżeczka Mąka
20 g Olej kokosowy
40 g Syrop kokosowy
Akcesoria
Forma na 6 ciasteczek
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Roztop olej kokosowy z syropem kokosowym w nieprzywierającej formie zgodnie z programem i podanym czasem.
Etap 2 /4
Pokrój imbir i suszonego ananasa na kawałki.
Etap 3 /4
Resztę składników wymieszaj w misce i dodaj masę z kokosem.
Etap 4 /4
Rozdziel masę do wgłębień formy, uformuj, wygładź i upiecz zgodnie z programem i podanym czasem.