Sałatka z brzoskwiń i komosy ryżowej - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Sałatka z brzoskwiń i komosy ryżowej

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 23 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    8 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 360 g Czerwona komosa ryżowa

  • 3 Brzoskwinie, obrane i pokrojone na kawałki

  • 75 g Orzechy (włoskie, laskowe, pekan, nerkowce lub ziemne)

  • 60 g Suszone owoce (śliwki, daktyle, rodzynki, morele)

  • 250 g Maliny, umyte

  • 3 łyżka Olej z orzechów laskowych

  • 550 ml Woda

  • Sól i pieprz do smaku

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

Etap 2 /4

Dodaj wodę i komosę ryżową do miski. Dopraw solą.

Etap 3 /4

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 4 /4

Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Schłodź.