Barszcz czerwony
- Całkowity czas 35 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 25 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
7 szt. Buraki
1 szt. Marchewka
1 szt. Pietruszka
0.5 szt. Seler
6 szt. Suszone grzyby
1 szt. Cebula
1 szczypta Sól
1 szczypta Pieprz
1 szt. Kwas buraczany
1 l Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Umyj, obierz i pokrój warzywa.
7szt. Buraki 1szt. Marchewka 1szt. Pietruszka 0.5szt. Seler 6szt. Suszone grzyby 1szt. Cebula
Etap 3 /6
Wlej wodę i kwas buraczany.
1szt. Kwas buraczany 1l Woda
Etap 4 /6
Dodaj warzywa, przyprawy i grzyby.
7szt. Buraki 1szt. Marchewka 1szt. Pietruszka 0.5szt. Seler 6szt. Suszone grzyby 1szt. Cebula 1szczypta Sól 1szczypta Pieprz
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Smacznego!