Barwena z semoliną i warzywami
- Całkowity czas 19 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
8 Barwena
70 g Fasolka szparagowa
70 g Koper włoski
70 g Szparagi
120 g Semolina
20 g Masło
2 łyżka Oliwa z oliwek
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Zwiń filety rybne i zepnij wykałaczkami. W osobnej misce dokładnie wymieszaj kaszę z masłem.
Etap 3 /6
Wlej olej do Cook4me. Naciśnij „Start” i podsmaż warzywa.
Etap 4 /6
Dodaj 200 ml wody. Dobrze dopraw i wymieszaj. Na wierzchu ułóż zwinięte filety rybne.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem: zamknij pokrywę i naciśnij „Start”.
Etap 6 /6
Ułóż na talerzu. Kaszę polej sosem. Poczekaj 3 minuty i podawaj.