Bowle z soczewicą i grzybami
- Całkowity czas 20 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1 Czerwona cebula
2 Czosnek
1 łyżka Kminek
200 g Zielona soczewica
250 g Pieczarki
2 łyżka Przecier pomidorowy
1 łyżka Ocet balsamiczny
600 ml Bulion warzywny
1 łyżka Sos sojowy
100 g Liście szpinaku
1 łyżka Oliwa z oliwek
1.5 łyżka Śmietana
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Zrumień cebulę z czosnkiem. Dodaj kminek i wymieszaj.
Etap 4 /6
Dodaj soczewicę, grzyby, koncentrat pomidorowy, ocet i wlej bulion.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Dodaj śmietanę połączoną z sosem sojowym i szpinakiem i wymieszaj.