Egzotyczne crumble z owocami
- Całkowity czas 58 min.
- 25 min.
Czas przygotowania - 33 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
1 porcja
2 Jabłko
400 g Egzotyczne owoce
15 g Masło
20 g Cukier
Kruszonka:
120 g Mąka
115 g Masło
80 g Cukier trzcinowy
100 g Orzech kokosowy
Akcesoria
Nieprzywierająca forma
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Włóż masło do nieprzywierającego garnka, następnie włóż do Cake Factory. Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem.
15g Masło
Nieprzywierająca forma
Etap 2 /5
Obracając naczynie, rozsmaruj roztopione masło na całym dnie, a następnie posyp cukrem.
20g Cukier 115g Masło
Etap 3 /5
Obierz jabłka, pokrój je w ćwiartki, usuń nasiona, a następnie pokrój na kawałki, rozprowadzając je po całym naczyniu. Egzotyczne owoce obierz i pokrój na duże kawałki i rozłóż je na jabłkach.
2 Jabłko 400g Egzotyczne owoce
Etap 4 /5
Rozetrzyj kruszonkę opuszkami palców w misce do miksowania, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą. Rozsyp masę na owocach, tworząc duże grudki. Wstaw formę do Cake Factory.
120g Mąka 115g Masło 80g Cukier trzcinowy 100g Orzech kokosowy
Nieprzywierająca forma
Etap 5 /5
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem. Wyjmij z naczynia i delektuj się jeszcze ciepłym plackiem.