Ekspresowa fasolka szparagowa - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Ekspresowa fasolka szparagowa

ratings.4.8

4.8 /5 -

  • Całkowity czas 14 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    4 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 300 g Fasolka szparagowa

  • 300 g Pomidor

  • 100 g Cebula

  • 1.5 łyżka Czosnek

  • 1 łyżeczka Cukier puder

  • 80 ml Oliwa z oliwek

  • 2 łyżka Pietruszka

  • Sól

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki. Fasolkę odszypułkuj. Pomidory pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj.

  • 300g Fasolka szparagowa
  • 300g Pomidor
  • 100g Cebula
  • 1.5łyżka Czosnek
  • 1łyżeczka Cukier puder
  • 80ml Oliwa z oliwek
  • 2łyżka Pietruszka
  • Sól

Etap 2 /4

Umieść wszystkie składniki w misie z wyjątkiem pietruszki. Dopraw.

  • 300g Fasolka szparagowa
  • 300g Pomidor
  • 100g Cebula
  • 1.5łyżka Czosnek
  • 1łyżeczka Cukier puder
  • 80ml Oliwa z oliwek
  • Sól

Etap 3 /4

Gotowanie pod ciśnieniem.

Etap 4 /4

Podawaj na gorąco posypane pietruszką.

  • 2łyżka Pietruszka