Gnocchi z pieczarkami w sosie śmietanowym
- Całkowity czas 24 min.
- 10 min.Czas przygotowania 
- 14 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
6 osób
- 800 g świeżych gnocchi 
- 500 g pieczarek 
- 1 czerwona cebula 
- 1 papryka czerwona 
- 250 g zielonej fasolki szparagowej (może być mrożona) 
- 2 łyżka oleju 
- 6 plastrów wędliny 
- 360 g śmietany do zup 
- 250 ml wody 
- sól i pieprz 
- natka pietruszki 
Czas przygotowania
Etap 1 /9
Przygotuj składniki.
Etap 2 /9
Pokrój cebulę i pieczarki w plasterki, paprykę i plastry wędliny w kawałki, posiekaj natkę pietruszki.
Etap 3 /9
Wlej do misy oliwę.
Etap 4 /9
Podsmaż cebulę, dodaj pieczarki, paprykę i fasolkę. Podgrzewaj przez 3 minuty.
Etap 5 /9
Dodaj gnocchi, wodę, sól i pieprz. Wymieszaj.
Etap 6 /9
Gotuj w Cook4me.
Etap 7 /9
Dodaj śmietanę i wędlinę.
Etap 8 /9
Gotuj w Cook4me, delikatnie mieszając.
Etap 9 /9
Posyp natką pietruszki.
