Gnocchi z pieczarkami w sosie śmietanowym
- Całkowity czas 24 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
800 g świeżych gnocchi
500 g pieczarek
1 czerwona cebula
1 papryka czerwona
250 g zielonej fasolki szparagowej (może być mrożona)
2 łyżka oleju
6 plastrów wędliny
360 g śmietany do zup
250 ml wody
sól i pieprz
natka pietruszki
Czas przygotowania
Etap 1 /9
Przygotuj składniki.
Etap 2 /9
Pokrój cebulę i pieczarki w plasterki, paprykę i plastry wędliny w kawałki, posiekaj natkę pietruszki.
Etap 3 /9
Wlej do misy oliwę.
Etap 4 /9
Podsmaż cebulę, dodaj pieczarki, paprykę i fasolkę. Podgrzewaj przez 3 minuty.
Etap 5 /9
Dodaj gnocchi, wodę, sól i pieprz. Wymieszaj.
Etap 6 /9
Gotuj w Cook4me.
Etap 7 /9
Dodaj śmietanę i wędlinę.
Etap 8 /9
Gotuj w Cook4me, delikatnie mieszając.
Etap 9 /9
Posyp natką pietruszki.