Krem z mleczną konfiturą
- Całkowity czas 20 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
600 ml Ciepłe mleko
240 g Krem kajmakowy
3 szt. Jaja (małe)
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Powoli dodawaj do kajmaku mleko.
Etap 3 /7
Ubij jaja i dodaj je do reszty składników.
Etap 4 /7
Włóż masę do 2 lub 4 foremek lub do formy na szarlotkę (6 porcji). Owiń folią i włóż foremki do koszyka do gotowania na parze.
Etap 5 /7
Wlej do Cook4Me 200 ml wody. Umieść na nim koszyk do gotowania na parze.
Etap 6 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 7 /7
Włóż do lodówki na noc przed podaniem.