*Creamy asparagus soup
- Całkowity czas 4 godz. 6 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 4 godz.
Studzenie
Składniki
2 osób
17.5 cl Bulion drobiowy
100 g Gotowane zielone szparagi
0.5 goździk Czosnek
Sól
Trybula
1 szczypta Pieprz różowy
1 łyżka Śmietanka 18%
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Umieść wszystkie składniki w urządzeniu, zaczynając od bulionu. Zachowaj trochę szparagów, trybuli, różowego pieprzu i śmietany do dekoracji.
Etap 3 /5
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 4 /5
Chłodź przez 4 godziny.
Etap 5 /5
Tuż przed podaniem udekoruj kawałkami szparagów, trybulą, kruszonym różowym pieprzem i śmietaną.