Kremowa zupa kasztanowo-gruszkowa
- Całkowity czas 19 min.
- 10 min.Czas przygotowania 
- 9 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
4 osób
- 1 Cebula 
- 2 łyżeczka Papryka mielona 
- 6 kostka Gruszka 
- 250 g Kasztan 
- 500 ml Woda 
- 200 ml Śmietanka 
- 1 łyżka Oliwa z oliwek 
- Sól, pieprz 
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki. Posiekaj cebulę, gruszki pokrój w kostkę.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Podsmaż cebulę przez 2 minuty. Dodaj gruszki i podsmaż przez 2 minuty.
Etap 4 /6
Posyp papryką, dodaj kasztany i zalej wodą.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Wlej śmietankę i dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Zblenduj dla uzyskania gładkiego kremu.




