Mac and Cheese
Tefal
Przepis według Tefal

Mac and Cheese

Review 4 stars (average)

4/5 -

  • Całkowity czas 17 min.
  • Czas przygotowania
    3 min.
  • Gotowanie
    14 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 250 g Makaron penne

  • 200 g Ser cheddar

  • 450 ml Woda

  • 1 łyżeczka Musztarda

  • 2 łyżka Śmietana

Akcesoria

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Ten przepis wymaga użycia pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.

  • 250g Makaron penne
  • 200g Ser cheddar
  • 450ml Woda
  • 1łyżeczka Musztarda
  • 2łyżka Śmietana

Etap 2 /5

Umieść w Cook4me makaron penne i wodę. Makaron powinien być całkowicie zanurzony w wodzie.

  • 250g Makaron penne
  • 450ml Woda

Etap 3 /5

Gotuj w Cook4me.

Etap 4 /5

Dodaj śmietanę i musztardę. Wymieszaj. Posyp potrawę serem cheddar.

  • 200g Ser cheddar
  • 1łyżeczka Musztarda
  • 2łyżka Śmietana

Etap 5 /5

Ustaw Extra Crisp w Cook4me i włącz program nr.2 przez 10 minut

  • Extra Crisp