Makaron z pancettą i groszkiem
- Całkowity czas 11 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
8 kawałek Pancetta
400 g Makaron
250 g Groszek
1 Cebula
1 Czosnek
600 ml Woda
120 g Ser kozi
Szczypiorek
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki. Pokrój pancettę. Posiekaj cebulę i czosnek.
Etap 2 /5
W Cook4me podsmaż pancettę. Wyjmij i odłóż na bok.
Etap 3 /5
Do Cook4me włóż makaron, groszek, cebulę i czosnek. Wlej wodę.
Etap 4 /5
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Wymieszaj i podawaj z pokruszonym serem kozim, pancettą i drobno posiekanym szczypiorkiem.