Migdałowe ciasta z malinami
- Całkowity czas 46 min.
- 11 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 5 min.
Studzenie
Składniki
3 porcje
225 g Masło
240 g Cukier puder
9 Białka
75 g Mąka
210 g Mielone migdały
3 łyżeczka Wanilia
Akcesoria
Forma na 6 ciasteczek
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Ubij białka na sztywną pianę.
Etap 2 /7
W misce zmieszaj cukier puder, mąkę, wanilię i zmielone migdały.
Etap 3 /7
Roztop masło w nieprzywierającym naczyniu zgodnie z programem i podanym czasem. Powtórz poprzednie etapy, aby przygotować kolejne partie.
Etap 4 /7
Dodaj do masy roztopione masło.
Etap 5 /7
Rozdziel masę równo do foremek, a następnie umieść je w Cake Factory.
Etap 6 /7
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem. Powtórz poprzednie etapy, aby przygotować kolejne partie.
Etap 7 /7
Wyjmij z foremek, gdy są jeszcze ciepłe.