Morszczuk w sosie curry
Tefal
Przepis według Tefal

Morszczuk w sosie curry

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 15 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 6 szt. Płaty morszczuka

  • 400 g Gotowy sos curry

  • 150 g Gęsta śmietana

  • 1.5 szt. Jabłka

  • 6 łyżka Rodzynki

  • 1.5 szt. Cebula

  • 1 szczypta Sól, pieprz

  • 3 łyżka Olej roślinny

  • 150 ml Woda

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Wlej do Cook4Me oliwę.

  • 3łyżka Olej roślinny

Etap 3 /6

Zrumień cebule i kawałki jabłek.

  • 1.5szt. Jabłka
  • 1.5szt. Cebula

Etap 4 /6

Dodaj pozostałe składniki, a na wierzch połóż rybę.

  • 6szt. Płaty morszczuka
  • 400g Gotowy sos curry
  • 150g Gęsta śmietana
  • 6łyżka Rodzynki
  • 1szczypta Sól, pieprz
  • 150ml Woda

Etap 5 /6

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 6 /6

Podawaj.