Owsianka z bananami i kakao
- Całkowity czas 7 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 Banan
60 g Płatki owsiane
200 ml Mleko
10 g Kakao
50 g Skyr
10 g Syrop z agawy
4 kawałek Czekolada
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Pokrój pół banana w plasterki, resztę rozgnieć.
Etap 3 /6
W misie umieść płatki owsiane, mleko, kakao i rozgniecione banany i gotuj przez 2-3 minuty, mieszając.
Etap 4 /6
Gdy mleko zostanie wchłonięte, dodaj skyr. Mieszaj do uzyskania kremowej konsystencji.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem: zamknij pokrywę i naciśnij „Start”.
Etap 6 /6
Podawaj z syropem z agawy i kostką czekolady.