Panierowany dorsz z komosą
- Całkowity czas 27 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
400 g Komosa
1 Bulion warzywny
3 Szalotki
2 Marchew
500 ml Woda
1 łyżka Olej
4 Dorsz atlantycki
4 łyżka Bułka tarta
2 łyżka Tarty ser
1 łyżka Natka pietruszki
2 łyżka Olej
Sól
Pieprz
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Ten przepis wymaga użycia pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Do Cook4me dodaj wodę, bulion, komosę, marchew i szalotki. Dodaj sól i pieprz do smaku.
Etap 3 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 4 /5
Dodaj olej i wymieszaj. Ułóż dorsza na komosie. Posyp bułka tartą, serem i natką pietruszki. Polej rybę olejem.
Etap 5 /5
Ustaw Extra Crisp w Cook4me i gotuj w trybie ręcznym przez 9 minut w temp. 200°C.