Pieczeń wieprzowa z ananasem
- Całkowity czas 23 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 13 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
600 g Pieczeń wieprzowa
200 g Ananas z puszki
100 ml Syrop z ananasa
70 ml Białe półsłodkie wino
1 szt. Cebula
10 ml Woda
1 szczypta Sól, pieprz
1 łyżka Olej
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej do Cook4Me oliwę.
Etap 3 /6
Włóż pieczeń i obłóż cebulą. Podsmaż aż pieczeń zrumieni się z każdej strony.
Etap 4 /6
Dodaj wino. Wymieszaj. Dodaj pozostałe składniki. Dodaj sól i pieprz do smaku.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Pozostaw do ostygnięcia przez 4 min. Podawaj.