Polędwica z pieczarkami
Tefal
Przepis według Tefal

Polędwica z pieczarkami

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 20 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    10 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 200 g Polędwiczki wieprzowe

  • 5 szt. Pomidory z puszki

  • 2 łyżeczka Bulion cielęcy Maggi

  • 100 g Pieczarki

  • 150 ml Woda

  • 50 g Cebule

  • 1 łyżka Oliwa z oliwek

  • 1 szt. Tymianek

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Posiekaj pieczarki. Drobno posiekaj cebulę.

  • 100g Pieczarki
  • 50g Cebule

Etap 3 /7

Do Cook4Me wlej olej, włóż polędwicę i cebulę.

  • 200g Polędwiczki wieprzowe
  • 50g Cebule
  • 1łyżka Oliwa z oliwek

Etap 4 /7

Zrumień smażąc przez 2/5 min.

Etap 5 /7

Dodaj pozostałe składniki. Dodaj kostkę rosołową rozpuszczoną w wodzie. Wymieszaj.

  • 5szt. Pomidory z puszki
  • 2łyżeczka Bulion cielęcy Maggi
  • 100g Pieczarki
  • 150ml Woda
  • 1szt. Tymianek

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

Podawaj z ryżem.