Polędwiczka wieprzowa „pissaladière”
- Całkowity czas 12 min.
- 8 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
300 g Polędwiczka wieprzowa
30 g Anchois
200 g Cebula
55 g Czarne oliwki bez pestek
100 ml Bulion cielęcy
0.5 szt. Bouquet garni
Sól i pieprz
1 łyżka Oliwa z oliwek
30 g Śmietana 30%
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Posiekaj drobno cebulę.
Etap 3 /7
Wlej olej do Cook4me.
Etap 4 /7
Przyrumień polędwiczki wieprzowe z każdej strony, w razie potrzeby w kilku partiach. Wyjmij z Cook4me. Podsmaż cebulę, oliwki i anchois.
Etap 5 /7
Włóż wszystkie składniki do Cook4me. Dodaj bulion cielęcy i śmietanę.
Etap 6 /7
Gotuj w Cook4me.
Etap 7 /7
Przypraw i podawaj z kaszą kuskus.