Pulpety w kremie bisque
- Całkowity czas 15 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
4 szt. Pulpety
50 g Cebula
50 ml Białe wino
50 ml Śmietana
50 g Bisque z homara
300 g Marchew
15 ml Woda
2 łyżka Olej słonecznikowy
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
4szt. Pulpety 50g Cebula 50ml Białe wino 50ml Śmietana 50g Bisque z homara 300g Marchew 15ml Woda 2łyżka Olej słonecznikowy Sól, pieprz
Etap 2 /8
Obierz i drobno posiekaj cebulę.
50g Cebula
Etap 3 /8
Obierz i drobno posiekaj marchew.
300g Marchew
Etap 4 /8
Wlej olej do Cook4me.
2łyżka Olej słonecznikowy
Etap 5 /8
Dodaj cebulę i duś przez kilka minut.
50g Cebula
Etap 6 /8
W osobnej misce wymieszaj śmietanę, wino, krem bisque i wodę. Przypraw. Całość dodaj do Cook4me. Następnie dodaj pulpety i marchew.
4szt. Pulpety 50ml Białe wino 50ml Śmietana 50g Bisque z homara 300g Marchew 15ml Woda
Etap 7 /8
Gotuj w Cook4me.
Etap 8 /8
Umieść w głębokim naczyniu. Podawaj.