Quinotto z zielonymi warzywami
- Całkowity czas 19 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 9 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
450 g Komosa ryżowa
12 Szparagi
1.5 Por
150 g Szpinak
1.5 Cebula
2 goździk Czosnek
1.5 kostka Bulion warzywny
150 g Parmezan
270 ml Białe wino
4.5 łyżka Oliwa z oliwek
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
450g Komosa ryżowa 12 Szparagi 1.5 Por 150g Szpinak 1.5 Cebula 2goździk Czosnek 1.5kostka Bulion warzywny 150g Parmezan 270ml Białe wino 4.5łyżka Oliwa z oliwek
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
4.5łyżka Oliwa z oliwek
Etap 3 /6
Zrumień cebulę, czosnek i por. Dodaj komosę, mieszaj przez 2 minuty.
450g Komosa ryżowa 1.5 Por 1.5 Cebula 2goździk Czosnek
Etap 4 /6
Dodaj główki szparagów. Pokrusz kostkę rosołową. Wlej wino i wodę.
12 Szparagi 1.5kostka Bulion warzywny 270ml Białe wino
Etap 5 /6
Zamknij pokrywę i naciśnij „Start”. Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Dodaj szpinak i wymieszaj. Podawaj z parmezanem. Smacznego!
150g Szpinak 150g Parmezan