Ryż z grzybami
- Całkowity czas 16 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
190 g Ryż długoziarnisty
1 goździk Czosnek
350 ml Woda
3 łyżka Sos sojowy
0.5 łyżka Imbir
75 g Pieczarka
75 g Boczniak
0.5 kostka Bulion drobiowy
Sól, pieprz
2 łyżka Cebula dymka
2 łyżka Sok z cytryny
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Posiekaj czosnek. Oczyść grzyby, następnie pieczarki pokrój na 4 części, a boczniaki posiekaj.
Etap 2 /4
Umieść w misie Cook4me wszystkie składniki z wyjątkiem dymki i soku z cytryny.
Etap 3 /4
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 4 /4
Podawaj posypane posiekaną dymką i skropione sokiem z cytryny.