Tadżin z wołowiny i marchwi
Tefal
Przepis według Tefal

Tadżin z wołowiny i marchwi

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 35 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    25 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 600 g Chuda wołowina

  • 250 g Ziemniaki

  • 250 g Marchew

  • 4 szt. Suszone śliwki

  • 1 szt. Orientalna mieszanka Maggi

  • 100 szt. Cebule

  • 300 ml Woda

  • 1 łyżka Oliwa z oliwek

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Pokrój wołowinę na małe kawałki. Posiekaj cebulę i rozkrój marchew na 3 części. Wlej do Cook4me oliwę.

Etap 3 /6

Zrumień cebulę i kawałki wołowiny, smażąc przez 5 min., jeżeli porcja jest dla 2-4 osób i 10 min, jeżeli porcja jest dla 6 osób.

Etap 4 /6

Dodaj pozostałe składniki. Dodaj pieprz.

Etap 5 /6

Gotuj składniki.

Etap 6 /6

Podawaj.