Tajska wieprzowina na ostro z fasolką
- Całkowity czas 16 min.
- 8 min.
Czas przygotowania - 8 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
500 g Wieprzowina mielona
100 g Czerwona papryka
100 g Fasola wielokwiatowa
2 łyżka Pasta czerwonego curry
3 łyżka Sos sojowy
1 łyżeczka Cukier
150 ml Bulion drobiowy
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Przyrumień wieprzowinę, rozbijając ją szpatułką, aby zapobiec powstaniu grudek.
500g Wieprzowina mielona
Etap 3 /5
Włóż wszystkie składniki do misy i dobrze wymieszaj.
500g Wieprzowina mielona 100g Czerwona papryka 100g Fasola wielokwiatowa 2łyżka Pasta czerwonego curry 3łyżka Sos sojowy 1łyżeczka Cukier 150ml Bulion drobiowy
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Dopraw do smaku, serwuj i ciesz się znakomitym daniem!