Tajska wieprzowina na ostro z fasolką - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Tajska wieprzowina na ostro z fasolką

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 16 min.
  • Czas przygotowania
    8 min.
  • Gotowanie
    8 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 500 g Wieprzowina mielona

  • 100 g Czerwona papryka

  • 100 g Fasola wielokwiatowa

  • 2 łyżka Pasta czerwonego curry

  • 3 łyżka Sos sojowy

  • 1 łyżeczka Cukier

  • 150 ml Bulion drobiowy

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

Etap 2 /5

Przyrumień wieprzowinę, rozbijając ją szpatułką, aby zapobiec powstaniu grudek.

  • 500g Wieprzowina mielona

Etap 3 /5

Włóż wszystkie składniki do misy i dobrze wymieszaj.

  • 500g Wieprzowina mielona
  • 100g Czerwona papryka
  • 100g Fasola wielokwiatowa
  • 2łyżka Pasta czerwonego curry
  • 3łyżka Sos sojowy
  • 1łyżeczka Cukier
  • 150ml Bulion drobiowy

Etap 4 /5

Gotuj w Cook4me.

Etap 5 /5

Dopraw do smaku, serwuj i ciesz się znakomitym daniem!