Werynki z dorszem i bobem
Tefal
Przepis według Tefal

Werynki z dorszem i bobem

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 10 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 450 g Filet z dorsza

  • 300 ml Mleko

  • 250 ml Woda

  • Sól

  • 600 g Bób

  • 150 ml Śmietana 30%

  • 3 łyżeczka Olej roślinny

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

  • 450g Filet z dorsza
  • 300ml Mleko
  • 250ml Woda
  • Sól
  • 600g Bób
  • 150ml Śmietana 30%
  • 3łyżeczka Olej roślinny

Etap 2 /4

Wlej mleko, wodę i olej do Cook4me. Dodaj rybę. Umieść na górze koszyk wypełniony bobem. Przypraw.

  • 450g Filet z dorsza
  • 300ml Mleko
  • 250ml Woda
  • Sól
  • 600g Bób
  • 3łyżeczka Olej roślinny

Etap 3 /4

Gotuj w Cook4me.

Etap 4 /4

Rozdrobnij dorsza. Zblenduj bób z odrobiną płynu. Wlej śmietanę. Podawaj w werynkach.

  • 150ml Śmietana 30%