Zupa kalafiorowa z imbirem
Tefal
Przepis według Tefal

Zupa kalafiorowa z imbirem

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 20 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 300 g Kalafior

  • 300 g Ugotowana fasola

  • 1 szt. Biała cebula

  • 3 szt. Ząbki czosnku

  • 1 łyżeczka Świeżo starty imbir

  • 150 g Biały salceson

  • 900 ml Woda

  • 100 g Mąka

  • Sól, pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Umyj i pokrój kalafiora na małe różyczki.

Etap 3 /7

Obierz i drobno posiekaj cebulę.

Etap 4 /7

Obierz i posiekaj ząbki czosnku.

Etap 5 /7

Włóż wszystkie składniki do Cook4me. Przypraw.

Etap 6 /7

Gotuj składniki.

Etap 7 /7

Podawaj.