Zupa kalafiorowa z imbirem
- Całkowity czas 20 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
300 g Kalafior
300 g Ugotowana fasola
1 szt. Biała cebula
3 szt. Ząbki czosnku
1 łyżeczka Świeżo starty imbir
150 g Biały salceson
900 ml Woda
100 g Mąka
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Umyj i pokrój kalafiora na małe różyczki.
Etap 3 /7
Obierz i drobno posiekaj cebulę.
Etap 4 /7
Obierz i posiekaj ząbki czosnku.
Etap 5 /7
Włóż wszystkie składniki do Cook4me. Przypraw.
Etap 6 /7
Gotuj składniki.
Etap 7 /7
Podawaj.