Zupa ogórkowa
- Całkowity czas 25 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 szt. Marchewka
1 szt. Pietruszka
0.25 szt. Seler
1 szt. Por
1 szt. Udko z indyka
0.5 kg Ogórki kiszone
2.5 l Woda
1 łyżka Śmietana
1 szczypta Sól, pieprz
1 szt. Liść laurowy
1 szt. Ziele angielskie
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Umyj mięso, umyj i obierz warzywa.
Etap 3 /8
Zetrzyj ogórki kiszone na tarce.
2.5l Woda
Etap 4 /8
Wlej wodę.
2.5l Woda
Etap 5 /8
Dodaj mięso, warzywa, ogórki i przyprawy.
2szt. Marchewka 1szt. Pietruszka 0.25szt. Seler 1szt. Por 1szt. Udko z indyka 0.5kg Ogórki kiszone 1szczypta Sól, pieprz 1szt. Liść laurowy 1szt. Ziele angielskie
Etap 6 /8
Gotuj składniki.
Etap 7 /8
Dodaj łyżkę śmietany i wymieszaj.
1łyżka Śmietana
Etap 8 /8
Smacznego!