Zupa z pesto
- Całkowity czas 19 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
130 g Ziemniaki
100 g Biała fasola (w puszce)
100 g Cukinie
130 g Zielona fasola
70 g Całe pomidory
50 g Makaron wermiszel
75 g Pesto (ze słoika)
30 g Parmezan
450 ml Woda
1 szczypta Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Ziemniaki pokrój w kostkę.
Etap 3 /5
Do Cook4me włóż wszystkie składniki z wyjątkiem sosu pesto, parmezanu i pokrojonych pomidorów. Dopraw solą i pieprzem.
Etap 4 /5
Gotuj składniki.
Etap 5 /5
Dodaj posiekane pomidory, sos pesto i parmezan. Podawaj.