Zupa z ricottą i rzeżuchą wodną
Tefal
Przepis według Tefal

Zupa z ricottą i rzeżuchą wodną

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 24 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    9 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 2 c Pęczek rzeżuchy wodnej

  • 1.5 szt. Cebula

  • 3 łyżka Oliwa z oliwek

  • 150 g Ugotowana fasola

  • 250 g Ricotta

  • 3 szt. Ząbki czosnku

  • 800 ml Warzywny lub drobiowy bulion

  • 6 łyżeczka Tarty parmezan

  • 18 szt. Liście szałwii

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Wlej olej do Cook4me.

Etap 3 /6

Podsmaż cebulę.

Etap 4 /6

Dodaj rzeżuchę wodną, bulion, czosnek i fasolę.

Etap 5 /6

Gotuj składniki.

Etap 6 /6

Zmiksuj z ricottą. Podawaj z liśćmi szałwii i oprószone parmezanem.