Zupa z ricottą i rzeżuchą wodną
- Całkowity czas 24 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 9 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
2 c Pęczek rzeżuchy wodnej
1.5 szt. Cebula
3 łyżka Oliwa z oliwek
150 g Ugotowana fasola
250 g Ricotta
3 szt. Ząbki czosnku
800 ml Warzywny lub drobiowy bulion
6 łyżeczka Tarty parmezan
18 szt. Liście szałwii
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Podsmaż cebulę.
Etap 4 /6
Dodaj rzeżuchę wodną, bulion, czosnek i fasolę.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Zmiksuj z ricottą. Podawaj z liśćmi szałwii i oprószone parmezanem.