Zupa z zielonego groszku z kozim serem
- Całkowity czas 15 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
200 g Mrożony zielony groszek
100 g Świeży ser kozi
5 szt. Mięta
1 szt. Biała cebula
1 szt. Cukinia
400 ml Bulion warzywny
2 łyżka Olej
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
200g Mrożony zielony groszek 100g Świeży ser kozi 5szt. Mięta 1szt. Biała cebula 1szt. Cukinia 400ml Bulion warzywny 2łyżka Olej Sól, pieprz
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
2łyżka Olej
Etap 3 /6
Podsmaż lekko cebulę.
1szt. Biała cebula
Etap 4 /6
Dodaj cukinię, zielony groszek i bulion. Przypraw solą i pieprzem.
200g Mrożony zielony groszek 1szt. Cukinia 400ml Bulion warzywny Sól, pieprz
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Dodaj kozi ser i miętę. Wymieszaj. Podawaj na gorąco lub po schłodzeniu.
100g Świeży ser kozi 5szt. Mięta