Feta zapiekana z pomidorkami i morelami
- Całkowity czas 14 min.
- 4 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 kostka Greckiej fety
1 Morela
Pomidorków cherry
2 łyżka Oliwy z oliwek
2 łyżka Miodu lub syropu z agawy/klonowego
Pieprz do smaku
Kilka liści świeżych ziół, np: bazylia, natka pietruszki, kolendra
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Pomidorki przekrój na pół, morelę pokrój w kostkę.
Etap 3 /6
Do misy wlej oliwę, włóż kostkę fety wraz z pomidorami i morelą.
Etap 4 /6
Polej oliwą oraz syropem z agawy lub miodem i dodaj zioła.
Etap 5 /6
Załóż pokrywę Extra Crisp. Włącz program 1 na 10 minut.
Etap 6 /6
Serwuj z chlebem lub grzankami.