Chrupiące gnocchi z fetą i pomidorkami koktajlowymi
- Całkowity czas 25 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
400 g Gnocchi
150 g Pomidorki koktajlowe
1 Cebula dymka
1 łyżka Przyprawy włoskie
100 g Ser feta
4 łyżka Oliwa z oliwek
1 łyżeczka Oregano
Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Umieść gnocchi, pomidorki koktajlowe, pokrojoną dymkę i przyprawy włoskie w misce urządzenia. Dobrze wymieszaj.
Etap 2 /6
Umieść ser feta w środku miski (bez włożonej płyty) i ułóż gnocchi wokół niego.
Etap 3 /6
Wlej oliwę z oliwek i posyp oregano.
Etap 4 /6
Dopraw solą i pieprzem.
Etap 5 /6
Rozpocznij pieczenie.
Etap 6 /6
Wymieszaj gnocchi z fetą i podawaj gorące.