Młoda kapusta
- Całkowity czas 10 min.
- 2 min.Czas przygotowania 
- 8 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
6 osób
- 1 kg Biała kapusta 
- 2 szt. Cebula 
- 1 szt. Koperek 
- 1 szczypta Sól, pieprz 
- 350 ml Woda 
- 2 łyżka Ocet 
- 1 łyżka Cukier 
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Umyj i pokrój kapustę.
Etap 2 /6
Pokrój koperek i cebulę.
Etap 3 /6
Dodaj kapustę, cebulę, wodę.
Etap 4 /6
Gotuj składniki.
Etap 5 /6
Posyp koperkiem dodaj cukier, ocet, sól i pieprz.
Etap 6 /6
Smacznego!






