Makaron wołowy w sosie barbecue - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Makaron wołowy w sosie barbecue

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 40 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

1 osoba

  • 30 g Sos barbecue

  • 2 łyżka Sos sojowy

  • 100 ml Woda

  • 50 g Mieszanka warzyw

  • 60 g Makaron jajeczny

  • 120 g Wołowina

  • Sól

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Ten przepis jest przeznaczony na jedno naczynie My Batchcooker Express.

Etap 2 /7

Przygotuj składniki.

  • 30g Sos barbecue
  • 2łyżka Sos sojowy
  • 100ml Woda
  • 50g Mieszanka warzyw
  • 60g Makaron jajeczny
  • 120g Wołowina
  • Sól

Etap 3 /7

W osobnym naczyniu wymieszaj sos barbecue, sos sojowy, wodę oraz mrożone warzywa.

  • 30g Sos barbecue
  • 2łyżka Sos sojowy
  • 100ml Woda
  • 50g Mieszanka warzyw

Etap 4 /7

Do naczynia włóż makaron, a następnie wlej mieszankę sosu i warzyw. Na wierzchu ułóż paski wołowiny.

  • 30g Sos barbecue
  • 2łyżka Sos sojowy
  • 100ml Woda
  • 50g Mieszanka warzyw
  • 60g Makaron jajeczny
  • 120g Wołowina

Etap 5 /7

Gdy wszystkie 3 naczynia będą gotowe, wlej 400 ml wody do misy i umieść akcesorium.

Etap 6 /7

Rozpocznij gotowanie w trybie manualnym na wysokim ciśnieniu przez 30 minut.

Etap 7 /7

Po ugotowaniu, odstaw do ostygnięcia.