Makaron wołowy w sosie barbecue
- Całkowity czas 40 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
1 osoba
30 g Sos barbecue
2 łyżka Sos sojowy
100 ml Woda
50 g Mieszanka warzyw
60 g Makaron jajeczny
120 g Wołowina
Sól
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Ten przepis jest przeznaczony na jedno naczynie My Batchcooker Express.
Etap 2 /7
Przygotuj składniki.
Etap 3 /7
W osobnym naczyniu wymieszaj sos barbecue, sos sojowy, wodę oraz mrożone warzywa.
Etap 4 /7
Do naczynia włóż makaron, a następnie wlej mieszankę sosu i warzyw. Na wierzchu ułóż paski wołowiny.
Etap 5 /7
Gdy wszystkie 3 naczynia będą gotowe, wlej 400 ml wody do misy i umieść akcesorium.
Etap 6 /7
Rozpocznij gotowanie w trybie manualnym na wysokim ciśnieniu przez 30 minut.
Etap 7 /7
Po ugotowaniu, odstaw do ostygnięcia.
