Makaron z warzywami i serem feta
- Całkowity czas 47 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 37 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
250 g Pieczarek
1 Cukinia
1 Papryka czerwona
300 g Piersi z indyka
200 Sera feta
100 g Suszone pomidory
150 g Ser z niebieska plesnia
1 łyżka Maslo klarowane
400 g Makaron
1 Przyprawa kamis z suszonymi pomidorami
3 Zabki Czosnku
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Usmaż mięso w przyprawie w trybie Średnie smażenie przez ok. 7 minut.
Etap 2 /4
Pokrój wszystkie warzywa w kostkę dodaj do mięsa. Wymieszaj. Na wierzch dodaj pokrojone na duże kawałki sery: feta i pleśniowy. Dodaj czosnek.
Etap 3 /4
Załóż nakładkę Extra Crisp i piecz przez 30 minut w 180°C.
Etap 4 /4
Podawaj z ugotowanym makaronem.