Mini pizzerinki z kiełbasą
- Całkowity czas 20 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
5 osób
1 Płat gotowego ciasta na pizzę
200 g Kiełbasy wiejskiej
1 Duża czerwona cebula
1 Ser camembert
200 g Sera mozzarella
100 g Śmietany 18%
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki. Ser pokrój w paski. Cebulę obierz i pokrój w piórka.
Etap 2 /6
Kiełbasę pokrój w plasterki, a następnie usmaż w Cook4me.
Etap 3 /6
Rozwiń płat ciasta i za pomocą szklanki wydrąż koła.
Etap 4 /6
Na każdy krążek ciasta dodaj po łyżeczce śmietany, posyp serem, dodaj cebulę, a na wierzch po 4 kawałki kiełbasy i plasterek sera camembert.
Etap 5 /6
Załóż pokrywę Extra Crisp.
Etap 6 /6
Piecz pizzerinki w 190°C przez 20 minut.