*Peanut butter and chocolate muffins
- Całkowity czas 31 min.
- 10 min.Czas przygotowania 
- 21 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
2 osób
- 100 g Masło orzechowe 
- 100 g Mus jabłkowy 
- 2 cl Syrop klonowy 
- 20 g Mąka 
- 15 g Gorzkie kakao 
- 0.5 łyżeczka Naturalny ekstrakt waniliowy 
- 0.5 łyżeczka Proszek do pieczenia 
- 10 g Wiórki czekoladowe 
Akcesoria
- Butelka 400 mL 
- Butelka 700 mL 
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Nagrzej piekarnik do 170°C.
Etap 2 /5
Przygotuj składniki.
Etap 3 /5
Włóż wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od mąki i kakao. Zachowaj wiórki czekoladowe na później.
Etap 4 /5
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 5 /5
Przelej masę do foremek na muffinki i posyp wiórkami czekoladowymi. Piecz przez około 20 minut. Przed podaniem pozostaw do ostygnięcia.





