Racuchy z brzoskwinią i jabłkiem
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 Brzoskwinie
1 Jabłko
200 ml Soku owocowego
2 Jajka
70 g Mąki orkiszowej jasnej
1 łyżeczka Cynamonu
0.5 łyżeczka Proszku do pieczenia
1 łyżka Oleju kokosowego
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Owoce umyj.
Etap 2 /4
W misce wymieszaj jajka, sok owocowy, mąkę, cynamon i proszek do pieczenia. Wyrób na jednolitą, gładką masę.
Etap 3 /4
Owoce pokrój na małe kawałki i połącz z racuchową masą.
Etap 4 /4
W misie Cook4me rozgrzej olej kokosowy. Nakładaj porcje ciasta i smaż racuchy po 2 minuty z każdej strony, aż się zarumienią.
