Szybka zupa z boczniaków z serkiem topionym
- Całkowity czas 8 min.
- 8 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
500 g Boczniaków
300 g Cebuli
100 g Pasty miso
300 g Serka topionego
2 l Wody
Szczypior
Bagietka
Czas przygotowania
Etap 1 /6
W Cook4me włącz mocne smażenie.
Etap 2 /6
Pokrój cebulę w pióra. Boczniaki rozerwij na mniejsze kawałki.
Etap 3 /6
Do rozgrzanej misy wlej olej, wrzuć cebulę i smaż 5 minut, mieszając co minutę.
Etap 4 /6
Do przesmażonej cebuli dodaj pastę miso, poszarpane boczniaki, ser topiony w plasterkach. Całość zalej dwoma litrami wody.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem w trybie niskim przez 10 minut.
Etap 6 /6
Gotową zupę nałóż do miseczki i dodaj świeżą dymkę.