Czosndogi z pieczarkami
- Całkowity czas 30 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 Bagietki czosnkowe
100 g Pieczarek
0.5 łyżeczka Soli
0.5 łyżeczka Słodkiej papryki
100 g Mozzarelli w kostce
4 Parówki z szynki
1 łyżeczka Suszonego czosnku
1 łyżeczka Masła klarowanego
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /9
Pieczarki umyj, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Etap 2 /9
W misie Cook4me rozgrzej masło i podsmaż pieczarki. Dodaj sól i słodką paprykę.
Etap 3 /9
Wyjmij pieczarki i umyj misę.
Etap 4 /9
Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Etap 5 /9
Do misy włóż parówki, załóż pokrywę Extra Crisp i piecz w 190°C przez 10 minut.
Etap 6 /9
Bagietki przekrój na pół, a potem wzdłuż, następnie wyłóż do środka podsmażone pieczarki.
Etap 7 /9
Do środka każdej bagietki włóż parówkę i posyp serem.
Etap 8 /9
Załóż pokrywę Extra Crisp i piecz w 190°C przez 10 minut.
Etap 9 /9
Posyp upieczone bagietki suszoną cebulą.