Boczek po chińsku
Tefal
Przepis według Tefal

Boczek po chińsku

ratings.4.5

-/5 -

  • Całkowity czas 31 min.
  • Czas przygotowania
    6 min.
  • Gotowanie
    25 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 400 g Świeży boczek

  • 10 g Świeży imbir

  • 10 g Czosnek

  • 20 ml Sos sojowy

  • 3 łyżeczka Miód

  • 100 ml Woda

  • 100 ml Sake lub wytrawne białe wino

  • 0.25 szt. Posiekany por

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

Etap 2 /4

Włóż wszystkie składniki do Cook4Me.

  • 400g Świeży boczek
  • 10g Świeży imbir
  • 10g Czosnek
  • 20ml Sos sojowy
  • 3łyżeczka Miód
  • 100ml Woda
  • 100ml Sake lub wytrawne białe wino
  • 0.25szt. Posiekany por

Etap 3 /4

Gotuj składniki.

Etap 4 /4

Podawaj.